Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Pentium 630 tulmellegedés?

Pentium 630 tulmellegedés?

Figyelt kérdés

Hello az a gondom hogy van egy prescot magos cpu-m,és az a gond vele hogy tulmellegszik gyári hütés van rajta és igy 93C-os 0% cpu használattal.A hütés Aluminium magos,van rajta proceszor paszta is.A CPU hö termelése 84TDP MAX néztem a neten olcso hütést ez akkor elég lenne rá igaz?

[link]

2011. júl. 13. 10:28
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Az Alpine 11 Hütésnek 95TDP a Maximuma,akkor remélem elég lenne hozzá.
2011. júl. 13. 10:30
 2/13 Smartguy86 ***** válasza:
Alapjáraton 93 C még gyári hűtéssel is túl sok!!! Ott valami nem jól van feltéve. Vagy nagyon poros a venti, vagy nem is forog, vagy a paszta nem jó, vagy nem is érintkezik a processzorral egészen a hűtő!
2011. júl. 13. 10:34
 3/13 anonim ***** válasza:

Ki van takarítva a hűtőborda és a paszta is új van a régi helyett.

Természetesen nem árt egy rézmagos!

2011. júl. 13. 10:35
 4/13 A kérdező kommentje:
Ez Aluminium Hütés, minden jól van felrakva értek hozzá a prescottok amugyis forro Cpu-k.Csak ez a hütés Aluminium magos és ez Celeron proceszorhoz valo.A Pentium Gyári Intel Hütése Rézmagos.
2011. júl. 13. 10:36
 5/13 anonim ***** válasza:
Gyári rézmagos hűtővel, P4 3,0 GHz HT, 60-63 fokos, úgyhogy valami nagy gáz van nálad, /poros stb, mint előttem írta valaki/.
2011. júl. 13. 10:41
 6/13 A kérdező kommentje:
De az enyém ki lett takaritva és ez nem Rézmagos Hütés Hanem Aluminium magos intel hütés.És Van rajta Proceszor Zsír is tegnap raktam rá újat.
2011. júl. 13. 10:43
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha annyira értesz hozzá, akkor nem lehetne még aluminium magossal sem 93 fokos, 90-nél le kéne kapcsolnia az alaplapnak, vagy megfő a procid.

Nekem is volt tisztán alumíniumos hűtőm, azzal sem melegedett 70-75 fölé, játék és videokódolás közben sem.

2011. júl. 13. 10:44
 8/13 Smartguy86 ***** válasza:
Nekem az a tippem, hogy a foglalat miatt nem ér hozzá a hűtő a maghoz, csak részben.
2011. júl. 13. 10:46
 9/13 A kérdező kommentje:

Igen,de a prescott magos Cpu-k nagyon forro fejüek :S

De mégegyszer szana szét szeddem a gépet utoljára újra pasztázom.Az is számit hogy milyen Model a tied Pentium 630-as volt?

2011. júl. 13. 10:46
 10/13 Smartguy86 ***** válasza:
Majd amikor szétszeded, akkor nézd meg, hogy a hűtő alatt szétterült-e a paszta? Amúgy meg ne tegyél rá sokat belőle, elég egy egészborsszemnyi, és az terüljön szét a hűtő nyomására. A ventit is csekkold, hogy jól forogjon, ne legyen elakadva!
2011. júl. 13. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!