Miért nem ismeri fel a gép az egerem?
Figyelt kérdés
Vettem egy USB-s egeret és nem ismeri fel a gép. Laptopra rádugtam ott egyből felismerte. Laptopon xp van a gépemen meg win7. A drivert se tudom felrakni mert abba van egy olyan lépés amit csak akkor lehet tovább léptetni ha felismeri az egeret. A gép unknown device-ként ismeri fel.2011. júl. 12. 23:28
1/6 anonim válasza:
Próbálgasd az összes USB porton, de nézd meg az Eszközkezelőben is, nincs az első port letiltva? Ha igen, azt okozhatja fertőzött pentdrive is.
2/6 anonim válasza:
A drivert akkor is fel lehet tenni,ha az eszköz nincs bedugva, bekapcsolva. Egyszerűen tedd a lemezt a meghajtóba, és telepítsd a drivert. Mint unkown devicenek is kell, hogy tudd használni. Amikor kész vagy, indítsd újra a gépet. Párosítani fogja a drivert az eszközzel. ha nm, akkor kompatibilitási okai vannak. A WIN 7 mellett, elég sok régi eszköz nem tud rendesen futni.Szinte minden hardveromat ki kellett cseréljek, amit az XP kapásból felismert. Kivéve a gépházat.
3/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam összes USB porton de mindnél rossz. A drivert nem lehet feltelepíteni mert tényleg van olyan lépés ahonnan nem enged tovább menni. Lehet rakok is fel róla egy képet gyorsan. Esetleg más ötletek?
2011. júl. 13. 10:11
5/6 anonim válasza:
Ez az egér driver XP-re készült, soha nem fog működni Windows7-el.
6/6 anonim válasza:
Akkor nem win 7 hez való. A leírásában bennekell lennie, hogy milyenop. rendszer ismeri fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!