Nem tudom bekapcsolni a gépemet mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Még egy héttel ezelőtt bekapcsolt úgy ha többször megnyomtam a bekapcs gombot. Most meg már semmi.
Arra gondoltam, hogy csak a gomb koncaktos szétszedtem de minden ok. Mit tudok vele csinálni, azon kívül, hogy hívok valakit:)
2011. júl. 9. 13:48
1/12 anonim válasza:
akkor hogy írtad be ide a kérdésedet? :O
vagy vírusos vagy hívsz vkit : D
2/12 anonim válasza:
Inkább maradnál csendben, ha a bootig sem jut el, annak köze nem lehet vírusokhoz.
Vagy a táp ment meg, vagy az alaplap. Ha csak a videokártya füstölt volna el, akkor sípolna bekapcsoláskor.
3/12 A kérdező kommentje:
Amúgy van valami magas frekis hangja ha bedugom a tápot. Ez egy régebbi gép amit szervernek szoktam használni.
2011. júl. 9. 14:24
4/12 Egerecske válasza:
13:54 akár honnan beírhatta, a kérdést nem csak a saját gépéről, elég ha elugrik egy internetkávézóba vagy a haverjához.
5/12 A kérdező kommentje:
Vagy telefon, vagy nem 1 gépem van. :)
2011. júl. 9. 14:57
6/12 anonim válasza:
van belső hangszóró, ad valami sípoló hangot? én még mindig a kontakt hibára gyanakodnék ha ezek rendben vannak, de többet csak ha láttam!
7/12 A kérdező kommentje:
Hát nem a hangszóró adja ki a hangot, az nem csinál semmit, csak a gép ahogy áramot kap :S
2011. júl. 9. 15:30
8/12 A kérdező kommentje:
jah, hogy belső hangszóró, az van és igen valószínű az adja ki a hangot.
2011. júl. 9. 15:30
9/12 anonim válasza:
milyet? ugyanis létezik bip kód :)
10/12 A kérdező kommentje:
Idáig tartott az én tudományom. :)
2011. júl. 9. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!