Melyik a jobb processzor?
AMD Phenom II X4 975, 3.06GHz, AM3 BOX Black Edition
vagy
AMD Phenom II X6 1090T, 3.20GHz, AM3 BOX Black Edition
??? 20ft a különbség.
(Játékra veszem a gépet, és melyik hajt ki egy 2GB-s 6950 et?)
Mint mondtam 20ft a különbség, nem csak játszok, szóval akkor mindenképp a hatmagosat veszem. :)
A 955 nem tudná kihajtani a VGA-t.
Ezt a baromságot.
Kezdjük azzal, hogy kihajtani a tehenet szokás a rétre legelni.
Aztán folytassuk a cpu-limit problémájával. Ha a szoftver csak 2-4 magot használ, akkor a maradék 4-2 mag semmit nem csinál. Ergo onnantól fogva csak az órajel dönti el, ami a négymagosnak magasabb. Teljesen feleslegesen veszel hatmagost, egyetlen játék se lesz tőle gyorsabb. Hogy a négymagos nem tudja kihajtani a tehen... hogy a négymagossal cpu-limit lesz, a hatmagossal meg nem, nem tudom, honnan szedted, de égbekiáltó baromság.
A 955 és az 1100T órajele egyaránt 3,2 GHz, szóval nem igaz, amit írsz.
Mindkettő szorzózármentes, de a négymagos jobban bírja a tuningot, mert a hatmagosnak iszonyatos fogyasztása van.
Akkor a mostani 975 helyett vennék egy 955-t (13e ft al olcsóbb)
Akkor mire költsem azt a 13ezret?
(A proci 955-24e)
az ivásra már megvan a pénz :D
és ha 13e ft értékben veszek ventiket meg olyan cuccokat amivel a hűtést erősítem? v túlzás 13ezret arra költeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!