Milyen BMX játékok vannak?
Figyelt kérdés
Én csak a Mat Hofman bmx es játékot ismerem csak az nagyon kezdetleges "gagyi" game :/ ha valaki tudna jó bmx es játékokat írni megköszönném...A GÉP IGÉNY NEM SZÁMÍT!2011. júl. 7. 21:01
1/6 anonim válasza:
Én csak ugye a Mat Hoffman, meg a Dave Mirra pro freestyle BMX-et ismerem, de mind a 2 elég kókány...
2/6 anonim válasza:
Paperboy (jó kis játék volt anno C64-en)
3/6 A kérdező kommentje:
Legutóbbi válasz adóm ha ennyire tetszik akkor játszál te azon a pentium 1-es gépeden -.- nem azt kértem hogy ilyen low gameket írj...Paperboy xD
2011. júl. 7. 21:51
4/6 anonim válasza:
a dave mirra az király volt!
feelinges és passzol a zene is!
nem kell lenézni egy játékot mert nem átütő a graf-ja....
ma is vannak oanok h kib@szott szép a graf.....de unalmas a játék...
5/6 anonim válasza:
Kérdezőkém egyrész te valószínűleg nem is éltél még akkor amikor az általam írt játék menő volt a másik, hogy PI-en is csak emulátorral menne olyan régi. Meg ahogy írják ne nézd le a régi játékokat, attól, hogy régi még lehet jó, persze mai szemmel nézve röhejes. Ja és úgy látom a poént sem érted vérpistike.
6/6 anonim válasza:
Tony Hawk American Wasteland lehet benne bmx el is menni :)és dave mirra freestyle bmx 1,2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!