Mért van az hogy nem ad képet a gép, hanem csak csipog?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 19:20
1/19 anonim válasza:
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát! Mikor? Indításkor? Milyen op.rendszered van? XP/Vista?/Win7??? Mióta van ez a probléma? Ja
2/19 anonim válasza:
ha 1 csipogasnal tobb van akkor van
lehet h a gep nem.eszleli a videokarid
3/19 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen problémám képernyőn semmi, piros LED lámpa villog és csipog. Hát én annyit csináltam, hogy szétszedtem a gépem megmozgattam a cuccokat, összeraktam aztán ment, de valami érintkezéssel lesz baj (gondolom).
4/19 A kérdező kommentje:
Win Xp használok . és házat cseréltem aszt össze raktam a gépet de semi képet nem adot csak csipogot . le szedtem rola mindent csak az alap lapot inditotam akor is csak csipogot
2011. júl. 8. 07:55
5/19 anonim válasza:
Hányszor, milyen hosszan csipog? Milyen alaplapod van?
Esélyes, hogy a videókártyával van gondja. Ennyiből sajnos nem derül ki. Utána összeraktad újra? Úgy sem ment?
6/19 mate0117 válasza:
ez az alaplapi hibajelző....
hányat csipog egy szakaszban?
tehát pl csip csip csip szünet csip csip csip szünet....
lécci vhogy így :)
8/19 anonim válasza:
Winchester is tud csipogni, mielőtt elhalálozna.
9/19 anonim válasza:
Hangjelzések a számítógépen.
10/19 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!