Windows XP vagy 7 erre a konfig. -ra?
Figyelt kérdés
Intel Celeron 2,41 Ghz
1,50 Gb RAM
NVIDIA GeForce FX5200
(60 Gb HDD)
2011. júl. 7. 11:54
2/9 TheTrollDog válasza:
Egyél egy kis Szalonnát , és utána tudsz majd dönteni. (Nekem bevállt ) Amúgy meg Windows 7 szerintem jobb :D
3/9 anonim válasza:
Windows XP. 1,50 GB RAM kevés a Windows7-hez.
5/9 anonim válasza:
Ha nem zavar, hogy a 7 sokkal több memóriát és merevlemez területet eszik, akkor mehet az is, de én erre XP-t tennék. FX5200-höz sem tudom, hogy van-e driver, mert pl egy Radeon 9200 karihoz nem találtam Win7 meghajtót.
6/9 anonim válasza:
Elég lenne a gép Win 7-hez,de a driverekkel adódhat gond/alaplapot nem írtad még milyen/.
60 GB nem sok,az XP kevesebbet foglalna el./2GB vs.8-10 GB/
7/9 anonim válasza:
Szerintem nálam már 30GB közelire hízta magát a másfél éve felrakott Win 7 x64, frissítésekkel stb....összesen 42-43GB van elffoglalva a C: particiómon a telepített alkalmazásokkal és egyéb nyalánkságokkal együtt...igaz Win XP-hez is ma már legalább 15GB-t kerítenék el.
:)
8/9 anonim válasza:
Hú az kemény......:)
Én a telepítés utáni állapotot saccoltam ennyire.Na meg nem is vagyok frissítés párti.Egy Win 7 SP1 szerintem minden frissítés nélkül is megfelel jó darabig.
9/9 anonim válasza:
Na jó,azért az én XP mappám is 3 giga körül van már/most néztem meg/,de mégsem 30.......:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!