Netbook Samsung NF210-et akumlator problema?
Bocs h ebbe a kategoriaba tettem, de fogalmam se volt h hova tegyem.
Az lenne a kerdes, h art e az akumlatornak ha "folyamatosan ki be huzogatom" ne arre gondoljatok h jatszok vele..., hanem kimeek valahova kiveszem toltobol, utanna bejovok beteszem. Marmind h hordozom maggammal. Ez az elso kerdes h ez miatt romolhat az akuja?
A masik kerdesem h ha rajtahagyom a tolton, ha fel is van toltve es ugy netezek stb, napokig is, akkor romlik az aku? En ezekrol nem igazan hallottam h rontana, inkabb azt hallottam h akkor romlik ha lemeritem teljesen.
Bocs ha rosszul fogalmaztam. Amugy az elso netbookom, eddig csak asztali gepem volt, a heten vettem.
Amugy meg villagositsatok fel olyan dolgokkal h h tudom kimelni az akut, nekem az aku a legfontosabb benne:D elvileg 14,5 orat birja:D, s nem akarnam elrontani.
Koszi elore is az ertelmes valaszokat!!!:)
Kiscsillag,akkor csinálod a legjobban ,ha úgy használod a lapidat, ahogy egy lapit használni kell.
Azaz nyugodtan használd akkuról,töltsed amikor akarod,nyugodtan vedd le a töltőről amikor csak akarod,nyugodtan használd úgy ,hogy be van dugva a konnektorba.Mérnökök tervezték,mi nem tudjuk ezt az akku dolgot elrontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!