Ez a számítógép megéri az árát? (link)
Valamint arra lennék kíváncsi,hogy ez alatt, futnak játékok? (Pl. WoW,League of Legends)
Bár nekem is az a véleményem, hogy nem szabad előreszerelt konfiguráció venni, mert kb. 15-30 eFt -al meglovasítják az embert, még a gagyi disztribútorok is.
De ne feledkezzünk meg ezúttal a jogtiszta Vista operációs rendszerről, ami valószínűleg előtelepített, és a monitorról sem. Ráadásul mindez a jó mindenségű megbízható DELL disztribútortól.
Így azt kell mondjam, hogy ez tényleg árában van! (Persze ha csak nem használt termék.)
Ha levonjuk a monitor és az eredeti Windows árát, még 50 eFt -unk sem marada, amiből egyszerűen lehetetlen lenne jobb konfigot építeni alkatrészekből.
Én nem azt mondtam, hogy jó, hanem azt hogy árában van. :)
Vagyis nem kamu akció, mint egyébként az akciók kétharmada.
Attól még persze ugyan úgy kifutó platformra épül. És ha játékra kell, akkor inkább alkatrészekből érdemes építeni egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!