Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van valakinek ATI 4670 graf....

Van valakinek ATI 4670 graf. kartyaja vagy Geeforce 9600GT? Milyenek a tapasztalatok pl. GTA 4, Crysis el vele?

Figyelt kérdés
AZ is erdekelne h mien fajta pontosan Asus ati,....es h mien a ram ddr2,3... es mekkora?megeri a penzet ezek a kartyak?es elegedet vagy vele?
2009. márc. 29. 12:47
 1/8 anonim válasza:

Egyértelmű, hogy HD4670. Ez a kártya támogatja a Dx10.1 -et, ami azt jelenti hogy simán fogja vinni a Dx11 -es játékokat is!. A másik hogy a 9600GT be GDDR3 van, HD4670 be pedig GDDR4.

Gyártó pedig lehetőleg Sapphire legyen. :) Azoknak jó a hűtésük, és még probléma sincs vele!

2009. márc. 29. 13:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nVidia GeForce 9600GT van INNO3D kiszereléssel.

512MB DDR3-as fedélzeti memória, HDTV+HDCP tudással, és PCI-E -s sínnel. Az előző válaszolót némileg megcáfolnám, ugyanis a játékok PC esetében az nVidiás kártyákkal jobban futnak. Ha csak pár fps-el,de akkor is. :) Gondom a hűtéssel nem volt.. És a DirectX 10-et vagy 10.1-et is teljesíti. Bár az utóbbiban nem vagyok biztos. A GTA4-et is toltam vele,igaz, a játék nem nyerte el a tetszésemet. A crysis-t meg nem szeretem. Én pár hónapja 24 000 ft-ért vettem,és szerintem megérte a pénzét. :D Igaz egy remek gép van alatta.

2009. márc. 29. 15:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Hello!

Nekem is 4670-em (Sapphire) van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Mondjuk nem egy erőbajnok, de a mostani játékok elfutnak vele.

A GTA 4-et és a Crysis-t nem próbáltam még vele, de nem is fogom. De ezekhez a játékokhoz amúgy is "erőmű" kell!

2009. márc. 30. 16:58
 4/8 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat ....

mi az h nem erobajnok beszakad vagy?mi az amit jatszol vele ?

2009. márc. 30. 18:53
 5/8 A kérdező kommentje:
mgj: es neked mekkora a ramod van es mien-ddr??
2009. márc. 30. 18:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez azt jelenti, hogy nem a legjobb kártya ami kapható, de az árához képest sokat tud.

Amit játszom, az a Dead Space, Brothers in Arms: Hell's Highway, Call of Duty-World at War, Burnout Paradise, Dark Sector (ezek vannak fent most). Ezek kivállóan futnak vele.

3 GB DDR2 800 Mhz-es RAM-om van egyébként, és Kingmax a tipusa.

2009. márc. 31. 18:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Lehet hogy rosszul irtam! Nem azt a RAM-ot kérdezted. Bocs!

512 MB, DDR 3-as.

2009. márc. 31. 18:58
 8/8 A kérdező kommentje:
koszi a valszod .......en is ilyen kartyat fogok venni,mar tobben is dicsertek h megeri a penzed
2009. márc. 31. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!