Van valakinek ATI 4670 graf. kartyaja vagy Geeforce 9600GT? Milyenek a tapasztalatok pl. GTA 4, Crysis el vele?
Egyértelmű, hogy HD4670. Ez a kártya támogatja a Dx10.1 -et, ami azt jelenti hogy simán fogja vinni a Dx11 -es játékokat is!. A másik hogy a 9600GT be GDDR3 van, HD4670 be pedig GDDR4.
Gyártó pedig lehetőleg Sapphire legyen. :) Azoknak jó a hűtésük, és még probléma sincs vele!
Szia!
Nekem nVidia GeForce 9600GT van INNO3D kiszereléssel.
512MB DDR3-as fedélzeti memória, HDTV+HDCP tudással, és PCI-E -s sínnel. Az előző válaszolót némileg megcáfolnám, ugyanis a játékok PC esetében az nVidiás kártyákkal jobban futnak. Ha csak pár fps-el,de akkor is. :) Gondom a hűtéssel nem volt.. És a DirectX 10-et vagy 10.1-et is teljesíti. Bár az utóbbiban nem vagyok biztos. A GTA4-et is toltam vele,igaz, a játék nem nyerte el a tetszésemet. A crysis-t meg nem szeretem. Én pár hónapja 24 000 ft-ért vettem,és szerintem megérte a pénzét. :D Igaz egy remek gép van alatta.
Hello!
Nekem is 4670-em (Sapphire) van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Mondjuk nem egy erőbajnok, de a mostani játékok elfutnak vele.
A GTA 4-et és a Crysis-t nem próbáltam még vele, de nem is fogom. De ezekhez a játékokhoz amúgy is "erőmű" kell!
koszonom a valaszokat ....
mi az h nem erobajnok beszakad vagy?mi az amit jatszol vele ?
Ez azt jelenti, hogy nem a legjobb kártya ami kapható, de az árához képest sokat tud.
Amit játszom, az a Dead Space, Brothers in Arms: Hell's Highway, Call of Duty-World at War, Burnout Paradise, Dark Sector (ezek vannak fent most). Ezek kivállóan futnak vele.
3 GB DDR2 800 Mhz-es RAM-om van egyébként, és Kingmax a tipusa.
Lehet hogy rosszul irtam! Nem azt a RAM-ot kérdezted. Bocs!
512 MB, DDR 3-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!