Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Maxell DVD milyen minőségű?

A Maxell DVD milyen minőségű?

Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:
2011. júl. 5. 20:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Pontosan, jó...de nem kiváló.
2011. júl. 5. 20:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Jó, én azt használok egy ideje, nemigen volt közte hibás vagy olyan amiről elveszett az adat pedig már jónéhány százat megírtam.
2011. júl. 5. 22:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Attól függ hol veszed a településünkön van egy vegyesbolt 180Ft-ért adnak egy cd-t és multkór hibás is volt. Inkább Verbatim az mindig mindenhol jó. A maxel-t meg csak megbizható helyről vedd meg.
2011. júl. 5. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a Maxellt Szlovákiából szoktam rendelni kb. 43 Ft/db áron és soha nem volt vele gond.
2011. júl. 6. 21:05
 6/6 Acrab válasza:

A minap a miskolci MediaMarktban vettem 10db maxell dvd-t (tökéletesen zárt csomagolásban) és azt tapasztaltam, hogy 1-2 felületén csoportos elhelyezkedésben kis pöttyök vannak elszórva.

Nem a jellegzetes karcolás okozta sérülések ezek, inkább olyan ami a gyártás során keletkezik.

Eddig ezelőtt ilyen élményeim nem voltak, majd kíváncsi vagyok mi lesz ha írok rájuk anyagokat - lesz e adatelfogyás hiba, vagy semmi se és az egész kis pöttyök annyira kicsik és jó helyen vannak hogy nem okoznak galibát.

Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy amúgy egy jó minőségi DVD-ről van szó, de hibák bármikor becsúszhatnak :D

2012. jan. 16. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!