Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől fagy le a gépem? (Különl...

Mitől fagy le a gépem? (Különleges eset, többi lent)

Figyelt kérdés

A gépem néha kiszámíthatatlanul lefagy. :@

Tudnivalók:

Processzor: 2,80Mhz

RAM DDR4: 1 Kingston + 1 KINGMAX

Típus: ASRock 775I65G

Az a jelenség, hogy ha nem vagyok gépnél, vagy ha mondjuk másolok (vinyórol vinyóra), zenét hallgatok akkor lefagy...

De ha játszok, WOW, Metin2, FIFA11 akkor nem...

De már annyiszor lefagyott hogy meg se tudom számolni...

Valami ötlet??

2011. júl. 4. 16:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
mióta csinálja? Esetleg vettél bele valamilyen új alkatrészt? MEMTEST -et futtass le Linux live cd-ről vagy akárhonnan, lehet hogy a RAM hibás!! Sőt, nagyon valószínű, mert nekem is volt már hasonló a laptopommal
2011. aug. 13. 22:30
 12/15 anonim ***** válasza:

DDR4-4??? jövőbő' jötté'???

kingmaxot mihamarabb add el és kingston-t vagy Geil-t vegyél bele és NE LEGYEN 2 KÜLÖN GYÁRTÓÉ EGYSZERRE BENNE!!

2011. aug. 16. 13:17
 13/15 anonim ***** válasza:

és nem 2,8MHz hanem GHz, kicsit nagy különbség:)

lehet hogy alaplap (asrock sztem elég gagyi, gigabyte, msi, vagy intel alaplapot vegyél)

2011. szept. 5. 22:11
 14/15 anonim ***** válasza:

mondjuk mert DDR4-es...

alaplap vagy memória

2011. szept. 11. 20:34
 15/15 A kérdező kommentje:
Bocs DDR2 es a RAM. xd És amúgy tettem rá Windows 7 et, eredetit és már nem fagy le, de most meg a YouTube videó szaggat. :S xdd Szar az egész, ilyet ne vegyetek!!!
2012. szept. 9. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!