Tudom növelni a gép RAM-ját, videokártyáját, vagy mittomén mi az a GHz-jét? :O
OMG! A GHz a számítógépedben lévő processzor(ok) ún. órajele. Ilyen órajele van a Videókártya grafikus processzorának is. A processzorok végzik a kellő számításokat, és adják az utasításokat.
A megabájt és a Gigabájt a merevlemez és a számítógépben lévő különböző memőriák méretét jelölik. Amit te RAMnak hívsz az a számítógép memóriája, ez csak akkor működik ha a számítógéped áram alatt van (Random Access Memory) Ez azért van a számítógépben, mert ha elindítasz egy programot, ebből a program hamarabb tudja kiolvasni a működéshez szükséges adatokat, mintha a merevlemezről szedné. Ilyen memóriát építenek be a Videókártyáka is, hogy a grafikus vezérlő gyorsabban tudjon dolgozni:)
Ennek a méretét legegyszerűbben úgy tudod meghatározni, hogy megnézed, hogy milyen fajta videókártyád van, és beírod googlebe:)
Lehetséges fajták: ATi, Nvidia, Intel
Leginkább úgy, hogy veszel egy olyan gépet, ami megfelel a kritériumoknak.
Neked nagyon nem ajánlom, hogy bármibe is belepiszkálj, mivel tönkretennéd az egészet. Aki nem ért hozzá, inkább vegyen újat.
15:54es vagyok..
CPU AMD Athlon II X2 255 3.1Ghz+Gyári hűtő
Lap ASUS M4A88T-M
RAM Kingston 2Gb DDR3 1333Mhz
VGA Gigabyte GTS450 1GB DDR5
HDD WD 500Gb Sata2 32Mb
Op.Meghajtó LG GH22NS50RB
Ház Cooler Master Elite RC335
Táp FSP Aurum 400
Nem néztem meg pontosan mennyi de 90-100k között van..ennél olcsóbb gépet nem érdemes venni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!