Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hardver Guguk kérek egy dg....

Hardver Guguk kérek egy dg. -! /Mi lehet a probléma forrása, a gépem bekapcsolás után egy bizonyos percben csontfagyást produkál?

Figyelt kérdés

Ha akkor azonnal újra indítóm, csak akkor teszi ezt újra meg. És ami érdekes hogy először két éve kezdte, és akkor 3 perc után, egy év után 5 perc után, mostanában 10 perc után. És nem is midig, bár bekapcsolás után gyakran van ilyen. Három éves számító gépem amiben csak RAM, DVD-ram és HDD csere volt azóta.

Eddig egy dolgot tudtam tenni ellne, 10 percig nem ültem elé, ha akkor le volt fagyva újra indítottam.

Többször szét szedtük és átnéztük. Ram-ot is cseréltünk.

2011. júl. 2. 23:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi. Mint írtam már ~3-3,5 éve amikor vettem. Áfa nélkül 300e+Ft volt azóta bővíttetem. De már így is inkább eszmei értéke van. Amúgy az általad írtaknál csak jóval márkásabb alkatrészek vannak benne.

Egy bekapcsolás után egyszer fagy le, pontosabb egy-két perceben hajlamos csak rá.

Még a táp is Abit, Kingmax memória és hasonlok. Egyedül a DVD író "gagyi" LG.

2011. júl. 5. 03:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Én írtam, hogy a 3 éves kis Mini ITX-emet még nem látta szerelő, sőt én is csak takarítottam, másra nem volt szüksége. Közben az összes ismerős sokkal drágább laptopja már 1 éves korától kezdve alkatrész cserére szorult. Az én netbookom is volt már javítva (1 éves), bár nem játszok rajta.
2011. júl. 6. 12:41
 13/13 A kérdező kommentje:

Nálam van egy rejtett hiba (eddig). EZ.

És az első DVD-írom, az az egy alkatrész nem volt igazán márkás, csak egy LG az meghalt, majd garanciában cserélve lett.

2011. júl. 6. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!