Hardver Guguk kérek egy dg. -! /Mi lehet a probléma forrása, a gépem bekapcsolás után egy bizonyos percben csontfagyást produkál?
Ha akkor azonnal újra indítóm, csak akkor teszi ezt újra meg. És ami érdekes hogy először két éve kezdte, és akkor 3 perc után, egy év után 5 perc után, mostanában 10 perc után. És nem is midig, bár bekapcsolás után gyakran van ilyen. Három éves számító gépem amiben csak RAM, DVD-ram és HDD csere volt azóta.
Eddig egy dolgot tudtam tenni ellne, 10 percig nem ültem elé, ha akkor le volt fagyva újra indítottam.
Többször szét szedtük és átnéztük. Ram-ot is cseréltünk.
Köszi. Mint írtam már ~3-3,5 éve amikor vettem. Áfa nélkül 300e+Ft volt azóta bővíttetem. De már így is inkább eszmei értéke van. Amúgy az általad írtaknál csak jóval márkásabb alkatrészek vannak benne.
Egy bekapcsolás után egyszer fagy le, pontosabb egy-két perceben hajlamos csak rá.
Még a táp is Abit, Kingmax memória és hasonlok. Egyedül a DVD író "gagyi" LG.
Nálam van egy rejtett hiba (eddig). EZ.
És az első DVD-írom, az az egy alkatrész nem volt igazán márkás, csak egy LG az meghalt, majd garanciában cserélve lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!