Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezzel az alaplappal kompatibil...

Ezzel az alaplappal kompatibilis a következő ram kit?

Figyelt kérdés

Erről az alaplapról lenne szó: Gigabyte P67A-D3-B3

Felmentem a gyártó honlapjára megnéztem a támogatott ramokat de pontosan ugyan ezt a típust nem találtam a listán: (Kingston KHX1600C9AD3K2/4G) Viszont én azt hallottam, hogy nem szükséges a hajszálpontos egyezés, anélkül is tökéletesen menni fog, továbbá hogy elég ritkán frissíti a gigabyte a listáját.

De biztos ami biztos, szeretném ha megerősítenétek, nehogy kékhalál legyen a vége, vagy egyéb más probléma :)

Tehát a fentebb említett ram kit kompatibilis az alaplappal?

Illetve még a gigabyte P67A-UD4-B3 alaplapnak a megvételén gondolkozok, ha ezt választanám ugye ezzel is kompatibilis?

Csak az írjon aki biztos benne, nem szeretném ha problémáim lennének, köszönöm :)

2011. júl. 2. 20:07
 1/3 anonim ***** válasza:
az, hogy mi van a gyártó honlapján, annyira nem lényeges, beletehetsz bármit, ami megfelel a követelményeknek.
2011. júl. 2. 20:41
 2/3 A kérdező kommentje:

És azt honnan tudjam, hogy mi felel meg a követelményeknek? Régebben pl erre egyáltalán nem figyeltem, tavaly májusban vettem egy geil kitet, de nem támogatta az alaplapom folyamatos kék halálozott, lefagyott stb. 3x cseréltettem ki, szeptemberig kb alig jutottam géphez, szerviz csiga lassan végezte a dolgát, de mindig kicserélték. (Bár elvileg nem volt hibás tehát nem tudom miért) Aztán végül vettem egy kingston kitet és minden jó lett.

Most nem akarok szenvedni, hogy azt se tudom mi lehet a probléma miért szar a gép. Tehát egy tökéletes kitet szeretnék venni, szerintem menne vele, de nem vagyok 100%-ig biztos benne

2011. júl. 2. 21:07
 3/3 anonim ***** válasza:
pl hogy a mhz a megfelelő kereteken belül van-e, ami nálad igen, és ahogy nézem az alaplapodnak mindegy, hogy hány oldalú a memória, úgyhogy ezzel se kell foglalkoznod
2011. júl. 2. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!