Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ATI Mobility™ Radeon...

ATI Mobility™ Radeon® HD5470 512MB driver?

Figyelt kérdés

Vettem egy új laptopot, mindent felismer, csak a videókártyát nem. A gugliban egyszerűen nem találtam megfelelő drivert. Tudtok segíteni? Mit kéne most csinálnom? A BIOS-ban nem lehet beállítani?

Előre is köszi!

2011. júl. 1. 18:31
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

driver itt.

nem adtak lemezt hozzá?

2011. júl. 1. 18:35
 2/5 A kérdező kommentje:

1db CD-se adtak! :( Ezt már próbáltam, de nem működik.

Ezt írja: Az AMD Catalyst Mobility nem tölthető le, mert a számítógépe nem rendelkezik kompatibilis hardverrel és/vagy szoftverrel.

2011. júl. 1. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

sztem ez jó lesz

2011. júl. 1. 19:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, ez bevált. Igaz hogy a 64 bit-es, de ha nem írod meg ezt a weblapot, akkor még mindig szerencsétlenkednék.

Köszi még 1x :)

2011. júl. 1. 19:57
 5/5 Tüskeböki válasza:

Telepítsd a következő programot: 3DP Chip

[link]

A 3DP Chip egyszerűen kezelhető szoftver. Alkalmas a számítógép processzor, hangkártya, videokártya, hálózati kártya és az alaplap típusának felismerésére, illetve az azokhoz tartozó legújabb meghajtóprogramok letöltésére a fejlesztők oldaláról.

2014. márc. 31. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!