amugy igaza van egymagos 2.66 ghz játékra biztos nem jo arra elég h böngészgess oficeolj meg videokat nézegess
2011. jún. 30. 14:02
4/9 legendavagyok01 válasza:
Azért játszani is lehet, főleg az akkori játékokat (na nem fullon) amik akkor, vagy előtte jelentek meg:) Talán 2005 körül? Az informatikában manapság 6 év borzasztó nagy idő.
2011. jún. 30. 14:06
5/9 anonim válasza:
Kérdező!
légyszi ne pontozz le, megmondom az őszintét. xD
ez a processzor egy NAGY RAKÁS SZAR! :D de komolyan :)
játékra egyáltalán mem alkalmas esetleg iylen 2002-es Medal of Honor Allied Assault meg GTA Vice City elmenne rajta, de! nem akadásmentesen xD
1 mag, 256 kb cache (N)(N) max 533Mhz FSB (N)(N) :D sajna ennyi ez a processzor :)
2011. jún. 30. 15:00
6/9 anonim válasza:
Vice City azert akadasmentesen menne rajta a megfelelo videokartyaval. De amugy hol irta a kerdezo, hogy jatszik vele? Miert al mindenkinek egybol erre az agy? A szamitogep meg 1001 dologra alkalmas, amik kozul igen keves a nagy processzor igenyu feladat.
Szoval ha netezgetni(flash-es tartalmak azert megizzasztjak), iszovegeket irni, stb. kell, akkor total jo, csak ha mondjuk nonstop be van kapcsolva, akkor megerne egy atomos itx-re cserelni.
2011. jún. 30. 19:03
7/9 A kérdező kommentje:
köszi utolsó!:)
2011. júl. 1. 09:01
8/9 anonim válasza:
hát nem tudom.a cerka procik szerintem csak irodai munkára jók.Nekem van egy gépem:msi p7n platinum alaplap,msi8600gt 512videókari.És mivel kifogyott ép a pénzem,igy volt othol egy 775-ös 3000res celeron proci és azt raktam bele.A vicc az hogy ha felrakok egy játékot,max grafikán és minimum grafikán is ugyan ugy akad nincs külömbség az akadás közt.Megnézem a proci meg maxon teker de nem bírja.A cerkák azok irodai munkára jók csak,másra nem.
2011. júl. 31. 20:56
9/9 anonim válasza:
Manapság semmire sem jó az Intel Celeron, de főleg a Celeron D, irodai munkára is inkább egy Core 2 Duo processzort vennék, mérföldkövekkel jobb a Core 2 Duo, mint az Intel Celeron. Magyarul: SZAR! (Ezt a Celeronokra értem)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!