Mennyire jó videókártya az ATI Radeon™ HD 4250?
Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 08:47
1/7 anonim válasza:
Attól függ, mire...
Játékra semmiképpen sem, annyira elég, hogy legyen kép a monitoron
2/7 anonim válasza:
IstenFerfi válasza:
viccet szeretem csak most nem értem.
3/7 anonim válasza:
a 4250 integrált vezérlő, filmezni/netezni stb. jó, játékra kevésbé, régebbieket közepes minőségben elviszi, újakat szinte csak legalacsonyabb felbontás és minőség mellett vinné (ha vinné)
4/7 anonim válasza:
újakat is csak diavetítésben szerintem
5/7 A kérdező kommentje:
Érdekes...az Assassin's Creed: Brotherhood simán elfut a gépemen..
2011. júl. 1. 09:16
6/7 anonim válasza:
Akkor ezek szerint pontosan tudod, hogy milyen, csak feltetted a kérdést, mert miért ne. Amúgy meg tényleg arra jó, hogy legyen kép a monitoron, másra nem.
7/7 anonim válasza:
Milyen géped van? Laptop gondolom de processzor milyen? Mert nekem is ilyen kártyám van és sokkal tobb mint hogy legyen kép a monitorodon. Just cause 2, Gta 4 Assassins creed brotherhood mind megy közepesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!