Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy i7 2600k kb hány százaléko...

Egy i7 2600k kb hány százalékosan tudna kihasználni egy GTX 570 SLI-t?

Figyelt kérdés
Új gépet akarok összerakni. Most szereztem be 2 db PNY GTY 570-et és azt mondták nekem, hogy egy felesleges az SLI mert csak a 100k-s procik tudják kihasználni normálisan. Ez igaz? Egy 2600k ha nagyrészt 3D Visionnel játszanék mennyire lenne hatékony velük? Plusz melyik a jobb 8gida 1600mhz-s dual chanales RAM vagy 3*4giga 1600mhz-s RAM? köszi a válaszokat
2011. jún. 30. 06:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Mivel i7-et veszel, ott van triple channel és 3 db ramnál tudod kihasználni így a 3x4 GB 1600Mhz-es ram gyorsabb lesz(elméletileg) és az a jobb választás. 8 GB 128 Bit(DC) vs. 12GB 192 Bit (TC).

Hát szerintem se sok értelme lenne berakni mellé 2DB GTX570-et. Az első az, hogy 1 is elég bármire(Ha csak nem akarsz 3 monitoron játszani...), a második pedig, hogy tényleg nem fogja kihajtani a proci hacsak nem húzod jól fel. Valamint szvsz jobban járnál egy db még gyorsabb kártyával mert nem minden játékban jön ki az SLI előnye...

2011. jún. 30. 08:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom hogy jobban járnék egy jobbal, csak most újonnan, dobozosan jutottam hozzá 2 db GTX 570hez szinte ingyen, adta magát, hogy vegyem meg őket. Mondjuk úgy, a 12giga ram drágább lenne mint a 2 VGA volt.
2011. jún. 30. 08:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Jah amúgy tuningolni akarom a procit mindenképpen. Egy Thermaltake Frio-t akarok venni plusz a házat CM HAF-ot akarok, full ventikkel felszerelve.
2011. jún. 30. 08:53
 4/4 anonim válasza:
az első hozzászólásba beleszólnék, mivel ez egy sandy bridge-es processzor ezért ez csak dual channelt támogat...
2011. jún. 30. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!