Összetudok egyedül szerelni egy gépet?
Nem nagyon értek a gépekhez. Benéztem az én gépembe, és van egy csomó kábel, meg vezeték ami csak úgy benne van, és nem megy sehova. Meg van ilyen szürke vastagabb kábel ami vagy 8 kábel megy egymás mellett.
Akarok venni egy gépet, már összeírtak nekem egy jó gépet.
Ha megveszem a dolgokat, meg házat, akkor egyedül össze tudom rakni? Mindennek megvan a helye, nem tudom rossz helyre berakni?
Szóval egyedül összetudom úgy rakni, hogy működjön?
"Mindennek megvan a helye, nem tudom rossz helyre berakni? "
Egyszer másik fórumon egy fazon panaszkodott hogy nem megy az összerakott gépe kiderült hogy 40%-át rossz helyre dugta amikor megmondtuk neki még akkor is rossz helyre dugott pld processzor táp kábelt, illetve rossz kábelt dugott a processzor tápba mert beleerőszakolni bele lehet.Ha valaki megmutatja többször az összerakást és gyakorlod vele egy idő után megtanulhatod.Amit szürke dugónak mondasz az is fehér vagy egyes tápoknál fekete.
Ha ennyire értesz hozzá amennyire leírtad, akkor inkább ne állj neki egyedül.
Fent már írták hogy nem nehéz tönkre tenni a dolgokat és az igaz hogy elméletileg nem tudod rossz helyre dugni a kábeleket néha mégis sikerül.
A legtöbb boltban össze szerelik pár ezer Ft-ért,vagy ha van ismerős, barát aki tényleg ért hozzá kérd meg őt hogy segítsen benne ebből még akár tanulhatsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!