Jó ez a processzor játékra?
"Nem a legjobb???" "Egy erős VGA mellett ELDÖCÖGNE????"
Nekem meg ilyen van Intel Pentium Dual Core 3.0Ghz és egy Ati Radeon HD5550 1GB videókártya!
Nahát! Az Euro truck simulator élethűen elfut rajta, meg minden egyéb játék! Kérdező! El ne hidd! Jó az a proci játékra nekem is olyan van csak egy picivel nagyobban!
Még szerencse, hogy a kérdező által írt G840-es processzor újabb (Sandy Bridge, LGA-1155), mint az Te - valószínűleg - E5700-asod.
HD5550 is harmatgyengének számít.
16:03
hát te olyan hülye vagy mint a f*szom :D
mondjuk ne ilyen Paraszt simulatorokat mondj játéknak :D annak lóf*sz a gépigény az én Intel CERELON!!!! 2.8 GHz meg ATI 4670 VGA-n elfut full grafon. Meg biztos h nem ilyen 1000 éves játékokra kell neki. meg az ati 5550 egy 4670 szintű. ne magyarázd már meg h a döglött tehén alszik. ehhez a procihoz minimun egy 5670 kell h játékra jó legyen.
Nézd meg az Euro truck simulator ajánlott gépigényét!
Na vagyánykodj a te kis erős gépeddel, mert figyeld meg 2-3 év mulva semmit nem fog érni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!