Miért nem működik a mikrofonom?
realtek a vezérlöje a gépen és észleli de nem tudok beszélni a mikrofon jó mert a laptopon ment de itt nem.elnémítva sincs mert néztem lehet hogy a hardver rossz?
segítsetek mindenkit szépe kérek.
- Biztos nincs némítva? (jobbra lent a kis hangszóróra dupla katt, beállítások/tulajdonságok/mikrofon pipa/ok, és a némítást meg a csúszkát is ellenőrizd.)
- Jó helyre lett bedugva?
- Egyáltalán nem szól, vagy csak nagyon halkan és torzan?
- Sima PC-s mikrofon, amit pl. a Skype-hoz is használnak?
- Biztos nincs némítva?nem nincs némitva (jobbra lent a kis hangszóróra dupla katt, beállítások/tulajdonságok/mikrofon pipa/ok, és a némítást meg a csúszkát is ellenőrizd.)
- Jó helyre lett bedugva? jó helyre néztem
- Egyáltalán nem szól, vagy csak nagyon halkan és torzan?egyeltalán nem
- Sima PC-s mikrofon, amit pl. a Skype-hoz is használnak?pc mikrofon on off gomb nélkül
Hű, akkor hirtelen nincs több ötletem. Jól értem, a Realtek vezérlőben az AudioI/O-nál jelzi, hogy bedugtad? Ja és ugyanott a keverő fülön is gondolom ellenőrizted a hangerőt, némítást.
Remélem valaki megszakérti, mert már én is kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!