Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen processzor? , Melyik...

Baluka101 kérdése:

Milyen processzor? , Melyik jobb játékhoz? (AMD)

Figyelt kérdés
Amd Phenom II X6 1055t 2.8ghz vagy az Amd Phenom II X4 közül valamelyik? Valahol azt írták hogy a 4magos amd jobb játékhoz.
2011. jún. 28. 21:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy magasabb órajelű 4 magos általában jobb, mint egy alacsonyabban járó X6...bár láttam olyan tesztet is, ahol az X6 lenyomta az X4 procikat, de ez nem jellemző. Inkább egy gyors X4 olcsóbban és egy AM3+ deszka mellé...ha kevés lesz majd valamikor az X4, akkor már a következő generációra is könnyén rá tudsz mozdulni. :)
2011. jún. 28. 21:36
 2/4 anonim ***** válasza:
A 6 magot jelenleg egyetlen játék sem használja ki. Vannak melók, amikre jobb a 6 magos, de te játékhoz 4 magost vegyél, de a 900-as sorozatból, pl. 955, 965, stb.
2011. jún. 28. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Hogy miért jön mindenki ezzel, hogy a játékok nem használják ki a 6 magot. JÓ. MÉG nem használják ki. De szerintem inkább vegyen MOST egy 6 magosat, mint, hogy 1 év múlva kelljen vegyen, mert nem mennek majd el a játékok. Jelenleg tényleg jobb a 4 magos, mert a játékok 4x3,2GHZ-t ismernek fel, a 955-ösben, az X6 1055 nél pedig szintén 4 magot használnak, csak ott 4x2,8GHz-t. Viszont 1 év múlva, amikor ki fogják használni a 6 magot, nem lessz mindegy, hogy 4x3,2 GHz, vagy 6x2,8. Hosszú távra én az X6-ost venném. De ez csak az én véleményem:)
2011. jún. 28. 21:57
 4/4 anonim ***** válasza:
2011. jún. 28. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!