Ez a proci jó ehez az alaplaphoz? Bővebben lent! SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
Alaplap: Asus P5G41T-M LX2, Proci: Intel core duo e5800
Elvileg jónak kell hogy legyen mivel az alaplap cpu-nál 800/1066/1333mhz-et támogat meg hát ugye a 775-ös foglalat de jó lenne biztosan tudni.
2011. jún. 27. 15:19
1/4 A kérdező kommentje:
Intel pentium dual core e5800 pontosabban. :)
2011. jún. 27. 15:27
2/4 A kérdező kommentje:
Illetve még kérdeznék annyit akkor már hogy ez a konfig jó lesz játékra? Konfig: alaplap, proci adott, vga: hd5570, ram: ddr3 2gb.
2011. jún. 27. 15:31
3/4 anonim válasza:
Nincs a CPU-Support listán, de az E5400 rajta van és lényegében az ugyanez a proci, csak magasabb órajelen jár.
45 nm-es procik is mennek benne, úgyhogy szerintem menni fog. Minden játék elfog inulni, kicsit több ram nem ártana de szerintem legtöbbel így is fogsz tundi játszani közepes részletességgel!
4/4 A kérdező kommentje:
Értem köszi!
2011. jún. 27. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!