COD4 mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Van egy laptopom és azon fent volt a COD4.
Kaptam egy asztali PC-t és arra átmásoltam telpítettem. De amikor a kedvenc szerómra próbálok felmenni (amin a laptopon 40 órát játszotttam) akkor ott hogy awaiting challanges megáll és kidob egy error-al hogy: server is forlow ping players only. Tudom hogy mit jelent de hát ugyanarra a netre van rákötve az asztali mint ami a laptopra volt. Mi lehet a baj?
2011. jún. 27. 11:24
1/9 anonim válasza:
nekem is szokta ezt kiírni sokszor. de nekem azért mert lassú a gépem és nem tud felmenni.. xD akkor én ezt úgy oldom meg h beírom a konzolba h /reconnect és fel is megy. ha esetleg nem megy fel hanem mindig azt irja ki h low ping akkor annyiszor próbáld amíg fel nem megy. fel fog menni. én is így megyek fel mindig a Veteránra :D:D
2/9 anonim válasza:
Előző Veteran allat a VES-t érted?:D
3/9 A kérdező kommentje:
Én is a HUN veteran elit-re szoktam menni
Kedvencem :D
2011. jún. 27. 14:38
5/9 anonim válasza:
igen azt értem :D [K-9]GeRy a nevem :D
6/9 anonim válasza:
óó hát akkor szentem te is tudod ki vagyok---> =Game=Norby :DD
7/9 anonim válasza:
ismerős a neved :D tuti játszottunk már együtt :D
8/9 anonim válasza:
Biztos:DD Jah és kérdező VES-en nekem is sokszor kiirja, hogy server is for low ping players only.. De csak azon a szerón...:| ilyenkor beirod consoleba hogy /reconnect és jó is lesz :) egyébként te milyen néven játszol kérdező?:))
9/9 A kérdező kommentje:
mephisto a nevem
2011. jún. 28. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!