Alaplap prcitámogatási lista?
Sziasztok. Van egy alaplapom: ASUS P5ND2-SLI
Megnéztem az ASUS honlapján a processzortámogatási listát és ott csak a Pentium4, Pentium D, és a Pentium extreme edition volt különféle órajelekkel. Ha csak ezeket a procikat írja akkor nem is érdemes próbálkozni beletenni más LGA 775-ös procit? Csak mert vettem a gépbe egy 1 Gb-os HD 5670-et és a Pentium !-es most lószart se hajt ki belőle. És atlán még a 2 Magos Pentium D se tudja kihajtani. Szóval ne is próbáljak bele venni egy dual core E5800-at vagy valami hasonlót?
A processzortámogatási lista azért van, mert az alaplap azokat a procikat támogatja. Még a felsorolásnál az is ott szokott lenni, hogy melyiket hányas BIOS verziótól.
Ha a Dual Core és Core2 procik egyike sem szerepel semmilyen BIOS verzióval, akkor az bizony nem is fog vele menni.
Valószínűleg valami özönvíz előtti lapkakészlet van az alaplapodon. Például a 800-as sorozat, mert a 900-asok már támogatják a Core2-eseket. Legalábbis némelyiket.
Hát én mindjárt sírva fakadok.
Az nvidia SLI-t támogatja de egy tisztességes procit nem
Hát akkor Pentium D egy jó hűtő és tuning amennyi csak a csövön kifér alap feszen. Az talán már ki tudja hajtani nem?
Az SLI nem olyan újdonság, hogy ne támogathatná, tulajdonképpen az nVidia a technológiát már több, mint tíz éve megvette a 3dfx-szel együtt.
Szerintem tuninggal elég neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!