Toshiba c660-13x laptopról vélemény?
Figyelt kérdés
Pár nappal ezelőtt vettem a laptopot, de most láttam, hogy az L széria több csatlakozással rendelkezik szinte ugyanennyi pénzért (130E Ft). Szerintetek megérte? Jó ez a márka?2011. jún. 26. 22:56
1/3 anonim válasza:
Egesz jo gepek a Toshibak. Bar nem tul elterjedtek, de jol ossze vannak szerelve es egesz megbizhato gepek. Nekem egyedul az aruk nem tetszik, mert szinte mindig lehet talalni mas markat ugyanolyan konfiguracioval, joval olcsobban.
2/3 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Továbbá ha nem játszani kell, akkor egyébként jó kis gép - csak tapasztalataim szerint az Intel Graphics Media Accelerator HD katasztrofális.
3/3 anonim válasza:
A Toshiba nem túl elterjedt? Rengeteget eladásuk van, igaz, az üzleti körben kisebb a részesedésük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!