Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri ez a netbook? Megvegyem?

Megéri ez a netbook? Megvegyem?

Figyelt kérdés

[link]

Amire kíváncsi lennék: nem ismerem az androidot és nem is vagyok benne biztos, hogy tetszeni fog, rá lehetne rakni az xp-t? Egyébként akadozásmentes filmnézésre, youtube videóra, msnhez, netezéshez kellene. Hozzáértők írjanak, köszönöm.

2011. jún. 26. 21:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
ennek még márkája sincs...
2011. jún. 26. 21:49
 2/17 A kérdező kommentje:
Ez aztán igazán hozzáértő volt... Nincs 80 ezrem ASUS-ra, de ha lenne is inkább elnyaralnám:)
2011. jún. 26. 21:51
 3/17 anonim ***** válasza:
jézusom mi ez? :D
2011. jún. 26. 21:51
 4/17 anonim ***** válasza:
ne kritizáld a hozzáértésem, ezzel arra akartam kilyukadni hogy márkátlan cuccokat ne vegyél, akármilyen olcsó is...
2011. jún. 26. 21:52
 5/17 anonim ***** válasza:

"7 inch Mini Laptop Netbook Notebook Android 2.2 RAM 256"

erre biztos nem raksz windowst, gyakorlatilag egy olcsó droidos tablet hozzáépített keyboard dokkal.

2011. jún. 26. 21:53
 6/17 A kérdező kommentje:
miért nem? Hozzáértésen én azt értem, hogy meg is magyarázzátok
2011. jún. 26. 21:58
 7/17 anonim ***** válasza:
Na majd én akkor. Az ilyet nagyobb cégek (asszem a procit a Samsung gyártja) leselejtezett cuccaiból gyártják. Szemétrevaló cucc. Az ARM architektúrát (mert hogy a proci ARM, nem x86 architektúrájú) az XP nem támogatja, úgyhogy ezt buktad.
2011. jún. 26. 22:03
 8/17 A kérdező kommentje:
na így már értem. WIn CE?
2011. jún. 26. 22:05
 9/17 A kérdező kommentje:
Meg most akkor mit várhatok ettől? Elmegy rajta a film? 1 évet se bír ki?
2011. jún. 26. 22:08
 10/17 anonim ***** válasza:

semmi info sincs róla, attól h driod van rajta, korántsem biztos hogy megy is minden. ennyiért valami olcsó, gyenge kijelző van, és recseg ropog. ráadásul 7 col ami akkora mint egy Tab, de az legalább minőségi termék. felbontásáról se lehet semmit tudni. amúgy nem lehet rá csak driodot rakni. samu galaxyra se fogsz mást rakni mint driodot, és iphonera sem fogsz se windows se osxet se andriodot, csak iost.

NE VEDD MEG - ez a krédója.

2011. jún. 26. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!