Mennyire jó ez eggyüt?
A kérdésem az lenne hogy intel p4(3,4 ghz 800mhz) es procimhoz szeretnék egy hd4650 es vidit venni de nem tudom hogy ezt mennyire tudja kihajtani a proci vagy esetleg ez már tul erős lenne neki...
ha erős (vagy talán gyenge :D) kérlek ajánlatok vmi mást
nem a proci a baj.
ajánlanám az ASUS GeForce ENGT440 1GB-ot.
21:13 Ne ajálnjunk már GT440-est. Nem gyors kártya, rárakták a DX11-et, visszább vették a memória órajeleket, lassabb lett mint a GT240. Az pedig olcsóbb. Azzal egy árban meg van HD5670 ami sokkal jobb mint ezek a kis Geforce-ok.
A másik meg, hogy tényleg nem fogja kihajtani. Egy egy magos p4 cpu, (netbrust) hogy hajtana ki akár egy GT440-est is? Próbáltad már? Mert én hasonlót igen. GT220-ast próbáltam 3500+ Athlon 64 mellett(Ami jobb mint a 3400-as P4), dehogy hajtotta ki, még azt sem. Minden új játék akadt vele. Raktam helyette be egy X2-t 3800+ odakongattam neki 4600+ ként, rögtön futott minden...
Szóval én azt ajánlom, hogy Ha 20k van a cuccra, akkor cseréld ki a procidat valami core 2 duo-ra, vagy Dual Core E5XXX-re a procidat amennyiben támogatja azt az alaplapod. Használtan mennek 8-10ért az ilyen procik. Mellé meg tolj be egy HD4670 vagy GT240/9600GT-t.
Ha megveszed a HD4650-et vagy a GT440-et és procit nem cserélsz akkor, azt fogod látni, hogy a régi játékok, majd futnak szépen full grafon, az újak meg akadnak majd mint az állat.
És a végére egy kis olvasmány, hogy igazoljam amit beszélek:
A 3dmark, szintetikus teszt, nem asszerint kell behatárolni egy videokártya teljesítményét ott vannak a játékok azok megmondják a frankót.
A HD5670 végigver itt mindenen, ő az abszolut győztes az alsó kategóriában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!