Hol kel meg nézni hogy mekkora a tápegységem teljesítménye? (Watt)
Hát az a kártya egy igazi kis zabagép. :) Szal ennél alább én nem adnám:
Apropo P.O.C., nekem legutóbb gyorsan kellett tápot vennem. Itt győrben egyszerűen nem kaptam tápot(450W chieftec or fsp-t kerestem). SuperB-t akartak eladni nekem, meg a bitboltban nagyon-nagyon rá akartak beszélni, asszem 500as HKC-re, egekbe marasztalva azt. És mikor már el akartam jönni, elővettek a pult alól, majdnem 2szer annyiért egy Chieftec CTG-600-80P-t, amit végülis megvettem. Tudom h nagy, de hirtelen..
Nem is ez a lényeg, a HKC tényleg olyan rossz, mint itt olvasom, vagy jó, mint a boltban mondták? Miért akarták volna eladni az olcsóbbat, ha drágábbat akartam?
19:56
---------------
A Gigabyte SuperB FSP beles (persze nem mindegyik, de ennek ellenére is megbízhatónak számítanak, mert nem spórolnak ki belőlük mindent) pl. a 460 W változat egy az egyben megegyezik az FSP-350GLN -el.
A HKC minőségéről itt értesülhetsz:
http://www.youtube.com/watch?v=XhCnwiWBbUY
Persze rá lehet fogni, hogy a tesztelt táp az épp egy hibás példány volt. De a túláram védelemnek, akkor is le kellett volna kapcsolnia a tápot ilyen értékekénél.
A 600 w -os CTG volt a legjobb választás, amit ott hirtelen venni tudtál. Persze kis túlzással az még egy Quad SLI konfigot is kiszolgálna, 125 W TDP -jű fullos hatmagos procival. :)
Persze lehet nem is túloztam akkorát:
"..Jó lenne csak drága:( nem tudtok olcsóbbat mutatni?.."
A kettővel ezelőtt linkelt FSP HEXA 400 W -nál lehetetlen olcsóbb megbízható tápot linkelni, ami elbírna ezzel a kártyával meg a konfigod többi részével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!