Játékra az Intel vagy az AMD a jobb és miért?
Nincs olyan, hogy játékra melyik a jobb...
Egyszerűen olyan van, hogy melyik milyen teljesítményt nyújt, és milyen típusú alkalmazásoknál (itt főként az olyanokat értem, amik ki tudnak használni sok (4-6 vagy több) magot, és az olyanokat, amik nem tudnak csak 1-2-t. Ezen kívül még olyannal mindegyik rendelkezik, hogy: ár.
A kettő alapján kell dönteni, és nem pedig azért mert valaki azt mondja, hogy "húú ezzel milyen jól mennek a játékok"...
üdv
alsóbb ár/teljesítmény kategóriában (core2, i3) valamivel jobb az amd, felsőbb kategóriában inkább intel
én AMD párti vok...az ára miatt...szinte már pofátlanul olcsó:D tény hogy az Intel jobban teljesít de drágább is:D
pl AMD Phenom II x4 955 B.E. (4magos 3,2ghz-es de kilehet húzni akár 4ghz-ig is állítólag és mindössze 25-28ezer Ft.)
ugyan ebben az árban én csak intel core i3 2100-at találtam(2magos 3,1ghz)
én AMD-t ajánlom és hozzá egy olyan alaplap ami AM3+-os mivel később még jól jöhet ha venni akarsz bulldozer procit amik hamarosan kijönnek (én is így veszek gépet...de mivel kezdetek óta AMD-m van lehet kicist elfogult vagyok)
Előttem szólóhoz csatlakozom! :)
Mert majd én is AMD-t akarok venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!