Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Játékra az Intel vagy az AMD...

Játékra az Intel vagy az AMD a jobb és miért?

Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:
2011. jún. 25. 16:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy játékra melyik a jobb...

Egyszerűen olyan van, hogy melyik milyen teljesítményt nyújt, és milyen típusú alkalmazásoknál (itt főként az olyanokat értem, amik ki tudnak használni sok (4-6 vagy több) magot, és az olyanokat, amik nem tudnak csak 1-2-t. Ezen kívül még olyannal mindegyik rendelkezik, hogy: ár.

A kettő alapján kell dönteni, és nem pedig azért mert valaki azt mondja, hogy "húú ezzel milyen jól mennek a játékok"...

2011. jún. 25. 16:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Intel jobb, de ár/érték kategóriában az AMD se áll rosszul. Attól is függ, hogy melyik modelleket hasonlítjuk össze. Amúgy játékra elsősorban videokártya kell, persze ma már egy jobb kártyához nem árt egy normálisabb proci, de szinte bármelyik X4 kellemesen jó teljesítményt nyújt egy átlagfelhasználónak/gémernek.
2011. jún. 25. 16:51
 4/6 anonim ***** válasza:

üdv

alsóbb ár/teljesítmény kategóriában (core2, i3) valamivel jobb az amd, felsőbb kategóriában inkább intel

2011. jún. 25. 16:58
 5/6 anonim ***** válasza:

én AMD párti vok...az ára miatt...szinte már pofátlanul olcsó:D tény hogy az Intel jobban teljesít de drágább is:D

pl AMD Phenom II x4 955 B.E. (4magos 3,2ghz-es de kilehet húzni akár 4ghz-ig is állítólag és mindössze 25-28ezer Ft.)

ugyan ebben az árban én csak intel core i3 2100-at találtam(2magos 3,1ghz)

én AMD-t ajánlom és hozzá egy olyan alaplap ami AM3+-os mivel később még jól jöhet ha venni akarsz bulldozer procit amik hamarosan kijönnek (én is így veszek gépet...de mivel kezdetek óta AMD-m van lehet kicist elfogult vagyok)

2011. jún. 25. 17:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Előttem szólóhoz csatlakozom! :)

Mert majd én is AMD-t akarok venni.

2011. jún. 25. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!