Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi kell a házon lévő USB...

Mi kell a házon lévő USB csatlakozóhoz, ha a sebessége kicsi?

Figyelt kérdés

Hardver, vagy szoftver kérdés?

Mert minden pendrive berakásnál írja, hogy \\\'nagyobb sebesség érhető el, ha...\\\'

2009. márc. 25. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Az csak USB-1 port, alaplap cserével tudod csak gyorsítani.
2009. márc. 25. 15:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen... Szóval neked valszeg még a régi, USB 1-es szabvány van a gépben, vagy kártya, vagy csati formájában... A csati jóval olcsóbb... Hogy gyorsabb legyen, USB 2.0 kell, azt külön meg kell venni, bemész egy ilyen számítástechnikaio boltba, s ott már tudni fogják mi kell... Nem tudom szedtél e már szét gépet, de kérdésedből következtetve nem... Kérd meg egy ismerősöd, hogy rakja be... Nem nehéz, csak tudni kell, mit, hova...
2009. márc. 25. 15:37
 3/4 A kérdező kommentje:

RAM-ot cseréltem már, meg pucoltam a ventillátort.

Igen, a régebbi típus van. Mennyibe kerülhet kb.?

Ha valaki elmagyarázza hova kell csatolni, csak nem rontom el.

Köszi a válaszokat.

De a ventillátorral kapcsolatban szeretném még megkérdezni, hogy lehet energia takarékos módban azt elérni, hogy kikapcsoljon a ventit is? Mert más gépeken az is leáll olyankor.

2009. márc. 25. 16:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Régi alaplapon nem fog kikapcsolni a ventillátor.

AZ USB kártya tényleg nem nagy cucc - bárhol adnak, nem drága, csak mondd meg, hogy legalább 2.0 kell. Beteszed a gépbe, a Windows fölismeri, van külső csatlakozója (a gép hátulján fogod látni, ha betetted a kártyát) és oda kell bedugni az USB holmikat. Az USB egér, billentyűzet, ilyesmi mehet a régibe.

2009. márc. 26. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!