Mennyivel rövidíti meg az életét? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy Intel Core i7-2600K procim..tuningoltatni szeretném de ez mennyivel rövidítené meg az életét és mennyi eredetileg az élete?2011. jún. 24. 11:19
1/11 P.O.C. 

válasza:

Ezt a kérdést, csak az Atya Úr Isten tudná neked csak megválaszolni. Az egyik haveromnak van egy tunningolt AMD K7 -es procija, már lassan 10 éves és még mindig stabilan műxik.
2/11 anonim 

válasza:

bocsi az offért., de miért akarsz te tuningolni egy 2600K-t?
3/11 anonim 

válasza:

11:28
Talán mert lehet? Minek vett volna különben "K-s" procit szerinted???
4/11 anonim 

válasza:

Egy alapból jó teljesítményű procit kár/felesleges húzni, ezzel majd akkor foglalkozz ha már elavulttá válik és az a kis többlet számítani fog valamit, akkor meg már mindegy lesz neki, a platformcseréig csak kihúzza majd.
5/11 anonim 

válasza:

11:36-os attól még, hogy tuningbarát procit vett nem biztos, hogy ez volt a fő cél, nekem egy Phenom II X4 965 Black Edition-öm van de nem tervezem a húzását, nem ez volt a szempont amikor vettem.
6/11 P.O.C. 

válasza:

Másiknak annyiból igaza van, hogy jócskán nem jött még el az az idő, hogy egy Intel Core i7-2600K megrogyjon a játékok alatt. Azért a +5-10 FPS -ért, amit nem mellesleg az emberi szem már nem is lát, én tuti nem kínoznám egyelőre.
7/11 anonim 

válasza:

11:39
"attól még, hogy tuningbarát procit vett nem biztos, hogy ez volt a fő cél"
LOL szerintem olvasd el még egyszer a kérdést.
8/11 anonim 

válasza:

Ha feszültséget nem emeltél akkor csak minimálisan csökkenti. Ha emeltél akkor az már biztos befolyással van rá. De őszintén ha ilyen procim lenne én biztos hogy 1 Mhz-et se tuningolnék rajta. Őrülnék inkább a fejemnek hogy ilyenem van és remélném hogy minél tovább velem marad.
9/11 anonim 

válasza:

Szerintem is csak akkor érdemes húzni a procit, ha az újabb játékok már szaggatnak vele.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget...Most egyenlőre hagyom ahogy van majd pár év múlva ráérek ezzel foglalkozni:D
2011. jún. 24. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!