Mi az a Black edition?
Figyelt kérdés
pl. Amd Phenom II X4 955 Black edition, ebben mit jelent a Black edition?2011. jún. 23. 15:34
12/14 VODKA0710 válasza:
Itt komolyan mindenki ennyire fafejű, hogy nem tudja elfogadni, ha téved? Ha a kacsa nem tud úszni, még nem a víz a hülye. Gondolod szórakozásból költenek az alaplapgyártók ilyen trükkökre? Szinte mindenhol működik, eddig két jelentés érkezett ahol nem működött a +2 mag.
13/14 anonim válasza:
én azt értem hogy neked még csak 2 ember jelentette h nem volt jó....de egy átlag felhasználónak aki nem tudja hogy mi az a szorzótár annak ne mond hogy oldjon fel plusz 2 magot a 4 mellé mert az lesz a vége amit én mondtam....mert állt az a vége...
de! a víz a hülye! XD
14/14 anonim válasza:
GeneralCube: te nagy arc vagy :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!