Call of Duty:Black Ops menne ezen a konfigon?
Figyelt kérdés
Asus P5QPL-AM alaplap
Ati Radeon HD5570 videokártya
Intel Core2Duo 2.8 Ghz(3,3 Ghz-ra húzva)
2 Gb DDR2 RAM
400 W Gigabyte táp
Csak olyan írjon,aki biztosra tudja! :)
2011. jún. 21. 22:08
2/12 A kérdező kommentje:
Ezt vágom,néztem én is gépigényt,elvileg jó lenne,gyakorlatilag mégsem :) Olyasvalaki kellen,akinek közel ilyen konfigja van,és működött neki!És nem én vagyok a béna nyugi :/ Vagy tipp,mi a kevés? :)
2011. jún. 21. 22:16
3/12 anonim válasza:
Proci-->elég
Ram-->elég
Videókártya--> kevés, legalább egy 5770-et kéne venned játékra.
4/12 A kérdező kommentje:
ATI Radeon® X1950Pro a minimum gépigény,nem mondod hogy a videokari a hibás?!:) Köszönöm azért a válaszod!
2011. jún. 21. 22:46
5/12 laci9 válasza:
Ezen a konfigon mennie kell a Call of Duty:Black Ops.
Ott driver hiba lesz.
6/12 A kérdező kommentje:
Miféle driver hiba?Más játék tökéletesen fut,Modern Warfare 2 FULL HD-n,maxon :S
2011. jún. 21. 23:01
7/12 anonim válasza:
Black Ops nagoyn optimalizálatlan. Az én gépemen mediumon fut 40-90 fpssel, másnak ugyanilyen géppel mint az enyém csak nem 4 hanem 2 magos procival meg maxon fut 90 stabl FPSsel... Minden más játék megy jól. Egyszerűen kiszámíthatatlan szar a játék. MW2 is fut max fpssel max grafon, pedig az még szebb is. (FullHDn játszom, de kisebben is ugyanez van...)
8/12 anonim válasza:
Nekem 5670-em van a procim hasonló, fut szépen. Catalyst 11.6-ot rakd fel és nézd meg azzal jó-e.
9/12 anonim válasza:
Nekem futott : cpu: core2duo e8400, ddr2 2*1gb, és egy gefore 7950es kártyával. igaz minimumon, de akadás nélkül. Most már gtx 470esem van, és már természetesen fullhdban.
10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!Annyit még had kérdezzek,az FPS-eket hol tudom megnézni,és melyik érték a jó?
2011. jún. 25. 02:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!