Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem kapcsol be?

Miért nem kapcsol be?

Figyelt kérdés

Miért nem müködhet a külső HDD-m? Bedugom a tápkábelt a konnektorba és a HDD-be de nem történik semmi.

Délután másoltam rá pár filmet, kihuztam átvittem másikgéphez de ott már nem indult be :/

2011. jún. 21. 21:51
 1/6 anonim ***** válasza:
kihúztad vagy le választottad?
2011. jún. 21. 22:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Konnektorbol csak kihuzni lehet, tehát, kikapcsol kihuz
2011. jún. 21. 22:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, hogy a hardver eltávolítása opciót használtad-e mielőtt kihúztad. Ha nem meg van az ok: tönkrement.
2011. jún. 22. 09:37
 4/6 A kérdező kommentje:
eddig se használtam mert itt nincs olyan opció. Attól függetlenül áramot azt kéne kapnia...
2011. jún. 22. 09:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak, hogy tudd: minden USB-n keresztül csatlakoztatott hardver esetében van hardver eltávolítása opció. Ha nem használod tönkre mehet!
2011. jún. 22. 13:16
 6/6 A kérdező kommentje:
most az zavar hogy a tápot beledugom mégse kapcsol be nem kerül áram alá, és a táp még pittyeg is
2011. jún. 22. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!