Melyiket válasszam? Azért teszem fel itt a kérdést, mert egyenlőre nem tudok dönteni.
Gépet szeretnék fejleszteni,most AMD konfigom van. Sok mindent mondanak az ismerősök,de igazából határozottan senki nem segített. Melyik irányba fejlesszek,AMD vagy Intel? Átlag felhasználó vagyok,max játékokra kell a pc. AMD olcsóbb-gyengébb,Intel drágább erősebb. Néztem a továbbfejleszthetőséget is,mindkét gyártónak megvannak a "hibáik" e téren is. Talán az Intelnél nagyobb százalékban van,hogy későbbi fejlesztésnél már nem kompatibilis az újabb hardver.
Esetleg írna valaki egy jó konfigurációt AMD-re és Intelre is !? Igényem a géppel csak annyi hogy a mostani új játékok zökkenőmentesen fussanak rajta,a grafika legyen élvezhetően jó.
Válaszokat,és a segítséget előre is köszönöm!
tegnap 21:12
Köszi újra!
Nézegettem teszteket,olvastam sok helyen kommenteket az általad is említett CPU-ról,(és a Phenom IIX4 975 öt is néztem) mind2-ről jókat írnak. Valószínűleg a Core i5-i7 időtállóbb konfig lenne,de az AMD viszont továbbfejleszthetőség miatt jobb (nem kell alaplapot is cserélni ha már kinőttem a CPU-t). Gondolok az FX CPU-ra ha megjelenik. Pénztárca nekem is határt szab,szerintem ár/teljesítmény miatt AMD konfig lesz. De mindenképp megvárom vele a Buldózer megjelenését. (hátha csökkennek miatta az árak,akár intel oldalon is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!