A corsair tápok cx sorozata egy kalap szar?
3 hete vettem egyet a gépbe, erre egy hete elkezdett sípolni kikapcsolás után, és egyre hangosodott, az utóbbi2 napban már nem lehetett mellette aludni csak áramtalanítva.
A szervizes srác ahová visszavittem mondta hogy ennek a sorozatnak a tagjait folyamatosan hordják vissza, egy fos az egész nem szabad megvenni.
Azért vettem mert csak jókat olvastam róla, (CXről is) erre tessék. Mintha vennék egy bentley-t és egy hónap múlva lerobbanna az út szélén -.-
Az egyik hogy a legmárkásabb hardver is meghibásodhat. Olyan is előfordul hogy egy márka egy sorozata beépített azonos hibájú alkatrészek miatt nagyszámú meghibásodást mutat.Volt ilyen már nem is egyszer.
Olyan is van hogy pld több Codegen táp amit egyesek szemétnek ipari hulladéknak tartanak 5-7 éve megy gépben ragyogóan és esze ágában sincs elromlani pedig még takarítva se volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!