Melyik a jobb? És miért?
Figyelt kérdés
1,
processzor:Intel Pentium Dual Core E6700 3.2GHz, 2 mag, 2MB c
alaplap:Gigabyte G41MT-S2 DDR3
grafika:nVidia GeForce GT 430 1GB DDR3
vagy
2,
processzor:AMD Phenom II X4 965
alaplap:MBO GIGABYTE 880GA-UD3H
grafika:Sapphire ATI Rad. HD 5450 1GB DDR3 PCI-E VGA / DVI-I / HDMI Lite videokártya
2011. jún. 21. 12:12
1/16 anonim válasza:
Egyik se igazán jó. Videokártya harmatgyenge, pláne ha passziánszon kívül komolyabb játékra is kéne.
De ha mindenképpen ezek közül kell választani, akkor a 2. a 4 magos processzor miatt.
2/16 A kérdező kommentje:
és akkor melyik vid és alaplap jobb?
2011. jún. 21. 12:28
3/16 Cybrovene válasza:
Teljes mértékben attól függ, hogy mit akarsz vele csinálni. Én is a 2. konfigurációt ajánlanám de nem minden program képes kihasználni a 4 magos processzorokat megfelelően. A másik itt előttem írta az illető hogy a videó kártya harmatgyenge. Nos, nekem egy 128MB-s ati 9550 vitte a cod4et. Időközben elromlott és most egy integrált 64Mb-s videó kártyám van. Nem sok minden fut el rajta de ha lövöldözni akarok ott a CS 1.6, ha MMORPGzni akkor a WoW, ha pedig autó versenyezni ott az NFS Underground 2. Ezekkel a videó kártyákkal is simán lehet játszani csak éppen nem a legújabb, legszupibb játékokat. Van akinek az ár is számít.
4/16 A kérdező kommentje:
akkor melyik vid kártya jobb 1 vagy 2?
2011. jún. 21. 13:07
5/16 Cybrovene válasza:
Alaplapban a 2. sokkal jobb bár én kicsit AMD fan vagyok. A videó kártyák közül valamivel jobb az 430 GT de ha a procit és az alaplapot nézem a 2. sokkal jobb főleg ha később még szeretnéd fejleszteni a gépedet.
6/16 A kérdező kommentje:
akkor valami jó vid kártya kell a 4magos procihoz csak drága:(
2011. jún. 21. 13:13
7/16 Cybrovene válasza:
[link] Ez a kártya egész jó csak figyelni kell a fogyasztásra. De persze ez is 25000 tehát ez sem olcsó.
8/16 A kérdező kommentje:
de ez ddr5 nekem valami ddr3 kellene
2011. jún. 21. 13:41
9/16 anonim válasza:
Szerintem procinak a Phenom II 955 BE is tökéletes lenne. Alig van valami eltérés, de ára között van 5k. Videókártyára meg azt a +5k-t kéne költened és már is vehetnél bele valami jobbat
10/16 anonim válasza:
Ilyen procihoz ddr3? na ne hülyíts..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!