Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki tud segíteni?

Fábján Ákos kérdése:

Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Akarok venni egy ilyen vga-t: Sapphire HD5830 Xtreme 1GB GDDR5. Azt mondták hogy sokat fogyaszt. Nekem van egy 450W-os tápom És ilyen gépe van intel dualcore e5200 2*2500MHz proci, 500GB winchester meg 2GB ram-om és egy dvd írom. szerintetek elég lesz a tápom ha meg veszem a vga-t?
2011. jún. 20. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
attól függ. ha vmi teszkó gazdaságos táp, akk nagyon necces. egy jó minőségű fsp vagy chieftec viszont vinné
2011. jún. 20. 21:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem a tescoba vettem a tápot.azt mondod hogy vegyek nagyobbat?
2011. jún. 21. 07:00
 3/6 anonim ***** válasza:

teszkó gazdaságost úgy értettem, hogy van egy pár gyártó akik bár olcsón adják a tápjaikat, de sz*r hatásfokúak, a hálózat felől jövő ingadozások/feszugrások elleni védelmük szinte semmit se ér, az alkatrészek benne hamar fáradnak stb.

egyébként próbáld ki. berakod gépbe, ráengedsz egy emberes terheléses tesztelést, ha az alatt nem fagy ki akkor jónak kéne lennie.

2011. jún. 21. 13:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Metro 2033 full grafika? úgy jól terhelődik nem?
2011. jún. 21. 14:25
 5/6 anonim ***** válasza:
terhelődne rendesen, de javarészt csak a vidkártya. egy szintetikus terheléses teszt viszont a gépben lévő összes alkatrészt maxon fogja terhelni, amit normál használatnál szinte esélyed sincs összehozni. így ha ezt kibírja, akk jó lesz később is
2011. jún. 21. 20:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Ok köszi a segítséget
2011. jún. 21. 21:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!