Új videókártya telepítés hiba. Help?
Most vettem új videókártyát: [link]
A probléma az, hogy nem ad képet, mert hiába telepítem a driverét, nem megy. Tegnap kölcsönben nálam volt kölcsönbe 2 darab 512-es ddr2-es ram, ahogy bedugtam a vga kábelt a kártyába, már adta is a képet. Viszont a saját 2gb-s ramommal nem. Újratelepítettem a gépet, még mindig semmi (Windows 7 64bit). Fontos, hogy ez az 1 gb-s változat nem az 512-es. Tehát a kártyának nincs baja, mert másik rammal ment, de a mostani ram is új, tehát annak sem lehet baja. Esetleg valakinek valami ötlet? Sürgős lenne.
Gép:
alaplap: asrock n68c-s ucc
videókártya: a képen
ram: kingmax 2gb ddr2 800 mhz
proci: AMD Athlon 6400+
Forbidden
You don't have permission to access /images/termekek/27641VX5450_1GBK3_HV3.jpeg on this server.
Oldd meg a kép elérhetőségét :)
Nézd meg a csatlakozását a ramnak. Akkor van ilyen hiba ha valami nincs megfelően az alaplapban, vagy meghalt, ha a videókarid jó a másik rammal, akkor a rammal lesz a gond, hiába új, lehet h gyári hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!