Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A-DATA memóriákról mi a...

A-DATA memóriákról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Esetleg valakinek vannak személyes tapasztalatai, vagy ismer olyat akinek ilyen ramjai vannak?

Kinéztem egy alaplapot, jó áron, és A-Data ram kitet szeretnék bele venne, mivel kingston 4gb 1600mhz kit 22k

és A-Data 8gb 1600mhz kit pedig 20k, és azért annak a +4gb-nak örülnék :)

[link]

Erről a típusról lenne szó, ráadásul élettartam garanciás.

Szerintetek hasonló lehet a teljesítménye mint egy márkásabb és drágább kingston HyperX LP 4gb-os kitnek?

Gondolom valamivel gyengébb, de azért az a +4gb sokat jelentene, tehát inkább A-Data-t vennék

2011. jún. 19. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Én a KINGSTON-t ajánlom.

Az A-DATAval annyira még nem találkoztam.

2011. jún. 19. 17:22
 2/5 Panda Péter ***** válasza:
48%
vedd meg nyugodtan az a-datát
2011. jún. 19. 17:32
 3/5 A kérdező kommentje:

Valami konkrétabb választ vártam, esetleg neked is ilyened van, vagy egy barátnak/ismerősnek akinek bevált és megvan vele elégedve?

Szóval ne csak megérzésre hagyatkozzatok, hogy vedd meg nyugodtan jó lesz, meg ne vedd meg úgy se lesz jó

2011. jún. 19. 17:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Igazából memóriakártyám van - de végülis A-Data - és az hibátlanul teszi a dolgát.
2011. jún. 19. 18:03
 5/5 Panda Péter ***** válasza:
48%

az aztán sokat számít hogy a harmadunokatesómnak a-datája van vagy sem. komolyan, ne legyünk már ilyen sötétek! mégis mi baja lenne? szerinted egy olyan gyártó, ami már jónéhány éve a piacon van, és profitot termel, olyan alkatrészeket gyárt, amik nem működnek? vagy attól, hogy te nem hallottál róla, már rögtön szar?

az a-data teljesen jó minőségű cuccokat gyárt, és egyébként is, a memóriachipeket ugyanúgy külső beszállítóktól veszi mint a kingston.

azért írtam, hogy nyugodtan vedd meg, mert még nem találkoztam olyan a-data rammal, ami megadta volna magát, sőt, volt pár legendásan jó tuning-ramjuk is (800-as DDR2 EE például, micron D9 chipekkel).

2011. jún. 19. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!