Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért melegszik a laptopom?

Miért melegszik a laptopom?

Figyelt kérdés
Kb. két hete tünt fel ez a gond, nem tudom a külső hőmérséklet (kánikula) miatt, vagy valami probléma okozza?
2011. jún. 19. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem azért, mert laptop.:) Rengeteg laptop melegszik, az enyém is melegedett, volt 105 fokos is a CPU. Egy tanácsot ajánlok! A laptop monitor felőli oldala alá rakj egy könyvet, vagy valamit, amivel megemeled a laptop alját. Ferde lesz, gépelni is könnyebb és én annó amikor notim volt azt vettem észre, hogy 10-20 fokkal is kevesebb lett, mert az asztalomat nem melegítette át, így nem is melegítette az asztal a gépet.
2011. jún. 19. 14:40
 2/3 józsibarát válasza:
100%
Egyetértek az elsővel, nálam papundekli hulladékból készített lábakon áll. Továbbá a ventilátort pucold ki. Ha nem mered szétszedni, vegyél sűrített levegő spray-t és azzal fújd ki ellentétes irányból, mint ahogy ő fúj.
2011. jún. 19. 14:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy jót tenne egy szellőző pucolás. Ha nagyon porosnak, elzáródottnak látod akkor szerviz és egy teljes belső portalanítás.

Egyébként mint az első. Próbáld úgy használni, hogy mindig tudjon szellőzni a gép, illetve ha tudod emeld meg, még ha pár millimétert is, az asztal síktól.

2011. jún. 19. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!