Micase WR300 elbir egy athlon x4 gépet? Asrock ucc alaplap 2GB DDR2 ram athlon x4 640 x3, 0Ghz HD 5670 1GB DDR3 500GB Samsung HDD 2db Samsung DVD-iró.
"Micase WR300"
A P1 -esemet sem merném rákötni, ami a pincében van, nemhogy egy ilyen konfigot.
Az FSP APN -el egészen 400 W -ig az a gáz, hogy marha kevés csatlakozó van rajtuk. 3 db SATA és 2 db molex semmire nem elég, főleg ha majd egy PCI-E tápcsatit igényló kártyát akarsz venni a későbbiekben.
Amúgy nagyon korrekt kis táp. De mégis az FSP HEXA a nyerő. Sokkal több a csatlakozási lehetőség, és ugyan úgy APN bélre épül, és csak egy bő ezressel drágább.
Ha belegondolsz egy molex Y elosztó is több száz forint, és akkor még nem beszeltünk az utánajárás költségéről.
És szerinted én eddig azt vau-vau, hogy nem elég??
Komolyan, néha olvasnod is kéne, mielőtt írsz...
Ja bocs, most már látom. :)
Csak kétszer leírtad ugyan azt, miszerint elég 350 W. Persze hogy elég, még egy 250 W -os FSP HEN, amit már nem gyártanak az is meghajtaná. Én csak a csatlakozások számát keveslem, szerintem nagyon alultervezett ilyen szempontból a 350 és a 400 W -os APN is. Az 500 W-oson van már csak egy 6 pines PCI-E, 4 SATA és 3 Molex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!