Mit gondoltok erről a prociról : Intel Media Accelerator HD?
ez nem CPU, ez egy integrált fos képernyőmegjelenítő, amely tényleg régebbi játékok, videók, filmek futtatására, lejátszására elegendő.
Egy jó tanács videokártyával kapcsolatban...mindig dedikált videokártyát vegyél.
F/16
Ok gondolom. Akinek jó az, persze vegye meg, én csupán elmondtam a véleményem. A játékokról pedig szó sincs. Nem azért ajánlottam. Mondjuk egy komolyabb tervező, animálóprogramnál jól jön egy dedikált videokártya.
Gondolok itt például az AutoCAD-re, de más programok is vannak.
Egy olyan felhasználónak teljesen elég, aki csak netezésre meg ilyen alacsony videokártyát igénylő dolgokra használja. Ezért is vannak forgalomban.
Üdv a 16 éves hülyegyerek.
AutoCAD-et példának mondtam...
Igen, simán odaveri az 5 éves dedikáltat, 5 év alatt olyan ütemben fejlődik a számítástechnika, hogy egy 5 éves gép megfelel egy mai telefon specifikációjának.
Új szoftvereknek, programoknak több hardverigénye van, lehet hogy 1 év múlva már nem tudja kielégíteni a felhasználónak az igényeit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!