Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért hurrogják le az asrock-ot?

Captain Frájer kérdése:

Miért hurrogják le az asrock-ot?

Figyelt kérdés
Régen jogosnak tartottam a lehordását, mert valóban gyenge anyagminőséggel dolgozott, ám az LGA-1156, LGA-1366 és LGA-1155-ös lapjaiban én már nem nagyon láttam kivetni valót. Nektek volt-e behalt gépetek az említett 3 foglalatos alaplap valamelyikével és mi okozta a gép halálát?
2011. jún. 18. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Csak azok alkotnak rossz véleményt az ASROCK alaplapról, akik a régebbi gyenge változatokkal, kapcsolatban rossz tapasztalatuk volt. És azok a nem hozzáértő kontárok, akiknek nem volt, és nem tetszik a márka neve.

Az AsRock alaplapok megfelelő ár/minőség aránnyal rendelkeznek.

Mióta teljesen leváltak az Asus-ról, nem kell azt a beragadt alkatrészeket felhasználniuk.

Az Asrock mostanában korrekt alaplapokat gyárt.

2011. jún. 18. 14:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Így van. Nem csak Intel alá, már az AM2+ szériás ASrock lapok is elég normálisak voltak. Igazából a régiekkel sem volt sok gond alaphelyzetben...látok simán 5-6 éves (vagy még öregebb) Asrock lapos gépet szaladgálni manapság is. Oké volt kókány(nak túnő) drótozás, gyengébb minőségű alkatrészekkel dolgozás, de működtek nevetségesen olcsó pénzért.
2011. jún. 18. 14:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem van egy 7-8 eves gepem, amit ma is hasznalok, regebben egy iskolaban hasznaltak. Asrock alaplapja van, es az iskolaban ebbol volt egy rakat, es 1 se romlott el a leselejtezesig.

A jelenben meg az Asrock a legolcsobb megbizhato marka alaplapban, ha uj asztali gepet vennek tuti Asrock alaplappal vennem. Csak annak nem jo, aki komolyabban tuningolna a gepet, a tobbi aki fkazza meg egyszeruen sznob vagy epp rossz tapasztalata volt egy peldannyal, de ilyen alapon minden markabol fordul elo hibas darab...

2011. jún. 18. 14:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is egy 4 éves ASRock alaplapom van, én nagyon megvagyok vele elégedve, és az elkövetkezendő időkben is ezt a márkát választom! :)
2011. jún. 18. 15:17
 5/7 anonim válasza:
Most vettem egy Asrock lapot, nem mondom hogy a legdrágább volt, de a ventik fordulatszámát (proci kivételével) nem lehet állítani rajta! Azért komolyanmár...
2011. jún. 19. 11:53
 6/7 anonim ***** válasza:
De lehet hogy a drággábaknak szabályozza! :)
2011. jún. 19. 16:57
 7/7 anonim ***** válasza:
*drágábbak, bocsánat a helytelen szóért... :)
2011. jún. 19. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!