MI a baj a laptoppal? (fontos)
Figyelt kérdés
Van egy dell xps m1530 laptopom éd amikor bekapcsolom akkor se kép se hang a ventilátor felpörög aztán leáll cserélgettem a ramokat de a probéléma tvábbra is fenn áll lehet hoy a ventilátor ment tönkre és a bios nem engedi indítani rendessen vagy az akumlátor mert az is elég rossz már2011. jún. 17. 13:10
1/3 anonim válasza:
Az írásodból az jön le ,hogy te ehhez nem értesz. Ezért jobb lenne,ha nem vaktában tennél-vennél,hanem hívnál egy hozzáértőt,aki rendbe tudja tenni .
2/3 A kérdező kommentje:
igaz laptopokhoz nem nagyon haasználtam még inkább asztali géphez értek :(
2011. jún. 17. 14:38
3/3 anonim válasza:
Ennek semmi köze a ramhoz. Ha nincs ram a gépben attól függetlenül elindul. Táp vagy alaplaphiba lesz szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!