Van neten olcsón hangkártya?
2ezer forint körül, új, neten megrendelhető, Windows 7-el kompatibilis hangkártyát tudnátok nekem ajánlani?(tudom gagyik stb., de nem ez érdekel..) Ha igen, linket is legyetek szívesek mellékeljetek.
De persze legyen jó hangja, tehát zenéknek a térhatását tudja visszaadni, bár ez nem tudom mitöl függ. Ha ebben az árkategóriában nincs olyan ami zenehallgatása is jó lenne, kicsivel drágább(3ezer körül) is jó lesz.
Kössz!!!!
[link] ilyet érdemes venni? vagy inkább belsőt?
a belsőnél honnan tudom, hogy kompatibilis-e az alaplapommal?(alaplapom: ASUS nVidia nForde A7N8X, az a 3300forintos Gefroce kompatibilis vele?:S)
Még sohasem volt külső hangkártyám, de az biztos, hogy ebben az árkategóriában nem lehet kiemelkedő a hangminősége.
Sima PCI foglalatút lehet rakni a tiédbe. (hosszú csatlakozás)
Rá kell keresni a kiszemeltre. A Genius-nak például van win7 drivere...
Az integráltnál kipróbáltad ezeket a drivereket?
Nem baj, hogy nem pont Win7-hez készültek, attól még működhetnek...
Letöltöttem az egyik linkelt drivert, kedves válaszoló. Konkrétan az elsőt, a vistásat.
Annyi gondom van, hogy nem tudom hogyan kell telepíteni ezt.
Ilyen fájlok szerepelnek a letöltött mappában:
Akár hogy probálom, telepítés nem indul el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!