Szerintetek jó párosítás? Processzor: AMD Phenom II X4 955 Black Edition Videókártya: Asus Radeon HD 6850, vagy 6870, de valószínüleg 70-es lesz.
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy az Asus videókártyáknak nagyobb a processzorigénye, ezért kérdezem elsősorban, hogy ez a proci megfelelne-e, ha nem akkor pedig miért nem.
2011. jún. 16. 22:03
1/8 anonim válasza:
"olvastam valahol..."
Már mitől lenne az asus videókártyxáinak nagyobb a cpu igénye? És ha nagyobb akkor mi van?
Nyugodtan megveheted.
4/8 Panda Péter válasza:
Asus videókártyáknak nagyobb a processzorigénye
csak tudnám ki találja ki és terjeszti ezeket a baromságokat :D
5/8 A kérdező kommentje:
Elnézést, ha netalán hülyeséget kérdeztem volna, de gondoltam bátorkodom megkérdezni. A megadott linken olvastam, hogy a teszt alapján az Asus videókártyának erősebb gép kell a jobb teljesítményhez.
2011. jún. 16. 23:47
6/8 anonim válasza:
ez nem igaz :) maximum 100mhz-val gyorsabb de az kiskutyap*cse :D
7/8 anonim válasza:
A hardver-teszt oldalon mindig "furcsa" eredmények jönnek ki ha videokártya tesztről van szó (más oldalaktól eltérő konkluzióval).
Nyugodtan megveheted, jó lesz, tetszeni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!