Windows 7 újratelepítése, hogyan?
Vettem pár hónapja egy notebook-ot és alapban fel volt rá telepítve az eredeti windows 7 home premium x64.
Na most az lenne a kérdésem,hogyan tudnám újratelepíteni az oprendszert?,mert win7 telepítőt nem kaptam hozzá.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Fizettél érte, nem egyszer használatos, ha nem adtak hozzá lemezt, akkor valószínűleg a gépre rakták fel (vagy kellett volna).
A Lenovo netbookomon is van recovery tools, driverek külön mappában, stb.
Nekem is HP notebook-om van, és most néztem hogy van egy külön particiom RECOVERY néven,bár nem tudok bent semmit sem csinálni.Ezt írja ki:
Ha a gépen van service partition, akkor oda a gép indítása után lehet belépni (mint a biosba) valamilyen billentyű lenyomásával. Lenovonál - erről tudok nyilatkozni - F11, ezt ki is írja néhány másodpercre, és ott ki lehet választani formázás+újratelepítést, telepítést plusz előtelepített programokkal, stb.
Nézd meg, nálad nincs-e hasonló. Egy oldalon néztem, ott is F11 van HP-nél, és HP Recovery Manager-nek hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!